Снимка Булфото, архивГеорги Свиленски коментира състоянието на Корнелия Нинова:  Г-жа

...
Снимка Булфото, архивГеорги Свиленски коментира състоянието на Корнелия Нинова:  Г-жа
Коментари Харесай

Свиленски за Корнелия Нинова, която е болна от Ковид: Кара го по-леко от първия път

Снимка Булфото, списък

Георги Свиленски разяснява положението на Корнелия Нинова: 
Г-жа Нинова през вчерашния ден беше в положително положение. По-леко кара коронавирус от първия път. Това съобщи в ефира на Нова телевизия политикът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски, представен от Блиц. 

Той прикани хората да се имунизират. 

" Явно акцията ще мине под въпросите - с кого ще се прави държавно управление и дали би трябвало да се влиза на всички места със зелени документи. Няма по какъв начин с 20% имунизирани да се постановат по този начин рестриктивни ограничения, защото другите 80% няма да ги одобряват. Насила няма да стане ", безапелационен е той. 

" Слушам от известно време по какъв начин, в случай че с дадени партии не бъдат водени диалози за държавно управление, то един милион български гласоподаватели ще са изолирани. Ние бяхме с 800 000 гласа и бяхме съпротива 4 години ", сподели Свиленски.

Той е безапелационен, че Българска социалистическа партия няма да води диалози с ГЕРБ и Движение за права и свободи. 

" Ако господин Атанасов, Ива Митева и Политическа партия считат, че джендър идеологията не би трябвало да бъде вкарвана, в случай че са съгласни, че Република Северна Македония би трябвало да бъде присъединена към Европейски Съюз без да нарушава подписания контракт, в случай че са съгласни, че би трябвало да бъде понижено ДДС-то от 20 на 9%, може да има коалиция. Това са изискванията на българските жители ", сподели Свиенски.

" Ако не се разберем, ще се случи най-безотговорното за една страна и то през зимата - нови избори. В момента ние диалози с никого не водим. Единствените диспути, които би трябвало да се водят, са по тези въпроси, които към този момент ви споделих ", съобщи той и запита кой ще направи бюджета за идната година. 

На въпрос кой би бил министър председател, в случай че Българска социалистическа партия получи мандат, Свиленски отвърна, че това ще се реши според от това каква коалиция се сглоби, тъй като личността би трябвало да е консенсусна. 

" Кирил Петков като нов в политиката има възторг. Паметта на българите въпреки всичко не е къса. Имали сме обратно във времето такива политици, хората ще решат ", сподели той. 

Свиленски бе безапелационен, че партията му поддържа Румен Радев и Илияна Йотова и няма скандал по тематиката. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР